Üzlet

Arany- és olajkereskedés online előadás

Portfolio
Hogyan tudok arannyal kereskedni? Fizikai aranyat vásároljak vagy a tőkepiacon megvásárolható arany kínálja a jobb lehetőségeket? Mi mozgatja az arany és az olaj árfolyamát, és hol vannak azok a szintek, ahol vételen érdemes gondolkodni? Meddig emelkedik az olaj árfolyama? Amennyiben az előző kérdések felkeltették érdeklődésed, akkor díjmentes online webináriumunk pont neked szól.
Az arany az egyik legősibb értékmérő és felhalmozási eszköz, mely az elmúlt évezredekben jelentősen befolyásolta a társadalmi változásokat. Az arany mágikus szerepe napjainkban sem csökkent, továbbra is a vagyon, a gazdagság szimbóluma, valamint kincsképző funkciója is megmaradt.

Emellett azt is látni, hogy például az orosz, a kínai jegybank folyamatosan növeli a valutatartalékok között az arany mértékét, illetve egyre több nagy magánbefektető is felhalmozó állapotba kapcsolat a nemesfémek kapcsán. Szóval valami készülődik az arany piacán, és ezt mi magunk is egyszerűen meg tudjuk lovagolni számos tőzsdei terméken keresztül.

Jelentkezés a díjmentes online webináriumra

Az olaj árfolyammozgása pedig egyértelműen befolyásoló erővel hat a világ- és a makrogazdasági folyamatokra, elég ha csak az inflációra gondolunk. Így ha a fekete aranynak is nevezett nyersanyag árfolyama hevesen változik, mint ahogy azt az elmúlt hónapokban is láthattuk, az jelentős nyomot hagy más tőzsdei termékek árfolyamán is. De ugyanúgy hatással lehet saját pénztárcánkra is mindennapi vásárlásainknál. Ugyanakkor jó hír, hogy az olaj árfolyamát könnyedén le tudjuk mi magunk is kereskedni, legyen szó akár az árfolyam emelkedéséről vagy csökkenéséről, de nem árt, ha tisztában vagyunk az uralkodó trenddel is.

Jelentkezés a díjmentes online webináriumra

Díjmentes online webináriumunkon megismersz egy költséghatékony és praktikus kereskedési formát, ahol könnyedén tudsz kereskedni az arany árfolyamának emelkedésére és csökkenésére egyaránt. Átbeszéljük az arany és olaj piacán várható folyamatokat, valamint szakértő előadónk vételi és eladási pontokat azonosít az arany és a fekete arany grafikonján.

Tematika
Hogyan működik a nemesfémek, illetve az olaj piaca?
Fizikai arany versus tőzsde?
Várható piaci folyamatok
Hol vegyünk, hol adjuk el aranyat, olajat?


Jelentkezés a díjmentes online előadásra

Időpont: 2019. január 10. 17:30-18:30
Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

Tölts le egy díjmentes demószámlát, és kezdd el a gyakorlást!
AlfaTrader - No dealing deskes forex, index és árupiaci kereskedés, kereskedjen közvetlenül a bankközi piacon.

Amennyiben érdekel a kereskedés izgalmas világa, és lépezni szeretnéd magad, ajánljuk figyelmedbe A sikeres Kereskedő című könyvet, mely az alapoktól a stratégia építésig vezet.

A fenti írás cégcsoportunk szolgáltatásának népszerűsítését szolgálja.
ferrari_getty_editorial
thyssenkrupp acél_getty_stock
iphone
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
ferrari_getty_editorial