Előfizetői tartalom

Nagy újítás jön a boltokban: felejtsd el a sorokat a pénztáraknál!

Portfolio
A Grabango nevű startup egy "láthatatlan" bolti fizetési rendszert fejleszt, amelynek lényege, hogy a bevásárlókocsiban szereplő árukat nem kell a pénztáraknál beolvasni, egy virtuális bevásárlókocsiban automatikusan gyűlnek a termékek. A spanyol bankóriás, a BBVA vezette a cég legutóbbi 12 millió dolláros kockázatitőke-bevonási körét.

A BBVA kockázatitőke-alapja, a Propel Venture Partners 12 millió dollárral száll be a Grabango nevű fintech cégbe. A startup egy "pénztármentes" bolti fizetési rendszert fejleszt, amely képes vonalkódok olvasása nélkül egy virtuális kosárban gyűjteni az általunk megvásárolni kívánt termékeket. A vásárlás menete: A vásárló bemegy a boltba, de nem kell bejelentkeznie...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés