Előfizetői tartalom

Emelkedéssel zárta a hét harmadik napját a magyar tőzsde

Portfolio
A piaci szereplők a brit belpolitikai dráma legfrissebb fejleményeit emésztették ma, miután a brit parlament alsóháza tegnap 432-202 arányban szavazta le a Brexit-megállapodást, amelyet követően Theresa May kormánya ellen bizalmatlansági indítványt nyújtott be az ellenzék, erről ma este szavaznak majd a képviselők. Az irányadó európai részvényindexek felfelé kapaszkodnak ma, a brit tőzsde azonban mérsékelt mínuszban jár, a tengerentúli tőzsdék a vártnál kedvezőbb banki gyorsjelentések után emelkednek. A magyar tőzsde erősödéssel zárta a szerdai kereskedést, a hazai blue chipek közül a Magyar Telekom részvényei teljesítettek a legjobban.

2019. január 16. 17:16 Emelkedéssel zárta a szerdai napot a magyar tőzsde A szerdai piaczárás felé közeledve emelkedni kezdett a magyar tőzsde, a BUX végül 7,5 milliárd forintos forgalom és 333 pontos plusz mellett 0,8 százalékkal került feljebb, míg a blue chipek kivétel nélkül...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái