Előfizetői tartalom

Emelkedéssel zárta a hét harmadik napját a magyar tőzsde

Portfolio
A piaci szereplők a brit belpolitikai dráma legfrissebb fejleményeit emésztették ma, miután a brit parlament alsóháza tegnap 432-202 arányban szavazta le a Brexit-megállapodást, amelyet követően Theresa May kormánya ellen bizalmatlansági indítványt nyújtott be az ellenzék, erről ma este szavaznak majd a képviselők. Az irányadó európai részvényindexek felfelé kapaszkodnak ma, a brit tőzsde azonban mérsékelt mínuszban jár, a tengerentúli tőzsdék a vártnál kedvezőbb banki gyorsjelentések után emelkednek. A magyar tőzsde erősödéssel zárta a szerdai kereskedést, a hazai blue chipek közül a Magyar Telekom részvényei teljesítettek a legjobban.

2019. január 16. 17:16 Megosztás Emelkedéssel zárta a szerdai napot a magyar tőzsde A szerdai piaczárás felé közeledve emelkedni kezdett a magyar tőzsde, a BUX végül 7,5 milliárd forintos forgalom és 333 pontos plusz mellett 0,8 százalékkal került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés