Előfizetői tartalom

Paks 2: olyan ok miatt rúghatták ki az államtitkárt, ami szinte borítékolható volt

Portfolio
Valószínűleg olyan ok miatt mentette fel Aszódi Attilát, a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkárát Áder János köztársasági elnök, ami szinte mindegyik világszerte zajló atomerőmű-építkezésnél felbukkan, és amely gyakorlatilag már a 2014-es Putyin-Orbán-paktum aláírásakor borítékolható volt. Bár a hivatalos indoklást nem hozták nyilvánosságra, a lépést vélhetően a Paksi Atomerőmű bővítésének folyamatos csúszása motiválta. Értesüléseink szerint az utód kinevezését várhatóan nem kapkodják majd el, már csak a potenciálisan alkalmas jelöltek kis számára tekintettel sem.
Paks 2: olyan ok miatt rúghatták ki az államtitkárt, ami szinte borítékolható voltAmint arról beszámoltunk, a miniszterelnök javaslatára a köztársasági elnök január 15-i, gyakorlatilag azonnali hatállyal felmentette Aszódi Attila, a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkárt. A Magyar Közlönyben kedden megjelent határozat nem tartalmaz érdemi indoklást...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái