Előfizetői tartalom

Eséssel zárta a hétfői kereskedést a magyar tőzsde

Portfolio
Az USA és Kína kereskedelmi konfliktusának enyhülésében reménykedtek a piaci szereplők, amelyet követően a tengerentúli tőzsdék 1-1,4 százalékos erősödéssel zárták a hét utolsó napját, míg az ázsiai részvényindexek is felfelé kapaszkodtak a hétfői kereskedésben, a hongkongi tőzsde 0,3 százalékos erősödése mellett a sanghaji börze 0,6 százalékkal került feljebb, mindemellett érdemes kiemelni, hogy az Egyesült Államok részvénypiacai hétfőn Martin Luther King napja miatt zárva tartanak majd. Az irányadó európai részvényindexek lejjebb kerültek hétfőn, a magyar tőzsde eséssel zárta a hét első napját, a blue chipek közül a Richter és az OTP teljesített a leggyengébben.

2019. január 21. 17:26 Eséssel zárta a hétfői kereskedést a magyar tőzsde Eséssel zárta a hétfői kereskedést a magyar tőzsde, a BUX 610 pontos esést követően 1,5 százalékkal került lejjebb, míg a blue chipek kivétel nélkül estek. Az OTP 1,4 százalékos esés után 11 680...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái