Előfizetői tartalom

Zöld utat kapott a Tesla: letarolhatja egész Európát!

Portfolio
Hollandiában a Tesla Model 3 megszerezte a forgalomba helyezéshez és értékesítéshez szükséges típusjóváhagyási engedélyt. A gyártó legfrissebb twitter-posztja szerint az európai autópiacra szánt autók már el is hagyták a gyártószalagot. Ezzel fontos mérföldkőhöz érkezett a Tesla, amely az amerikai autópiac letarolása után hazai pályán mérkőzhet meg a német prémiumautó-gyártókkal.

Zöld utat kapott a Model 3Hétfőn a holland hatóság zöld utat adott a Tesla Model 3 értékesítésének, az amerikai elektromosautó-gyártó legújabb modellje ugyanis megkapta a forgalomba helyezéshez szükséges típusjóváhagyási engedélyt - írja a MarketWatch. Ez egyrészt azért fontos, mert a holland hatóság döntésének köszönhetően a Model 3-t az EU egész területén árulhatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés