Előfizetői tartalom

Beköltözik a Media Markt Tescókba, de nem lesz leépítés emiatt

Portfolio
Jóváhagyta a GVH, hogy a Media Markt átvegye egyes magyarországi Tescók elektronikai részlegének üzemeltetését, ennek eredményeként kilenc Tesco-áruházban bezárják a műszaki osztályt és a helyükre Media Markt árusítóhelyek kerülnek. Az ott dolgozók feladata megszűnik, de nem jár létszámleépítéssel a változás - írja a Magyar Idők.

Nem számítunk munkahelyek megszűnésére a kooperáció kapcsán - kommentálta az eseményeket a Tesco Global Áruházak. A Media Markt a jövőben kilenc áruházban (Budapest, Veszprém, Sopron, Baja, Esztergom, Szekszárd, Dunaújváros, Kaposvár, Tatabánya) értékesíthet elektronikai cikkeket a Tesco-áruházakon belül kialakított eladótéren. Szakszervezeti források szerint az eladótér...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés