Előfizetői tartalom

Itt a kijózanító pofon az Auditól - Ezt nem teszik zsebre a dolgozók

Portfolio
A szakszervezet közzétett több, az Audi Hungária Zrt. (AH) árbevételéhez és a hozzáadott értékéhez kapcsolódó számot korábban. A vállalat erre reagálva közzétette most "Pénzügyi beszámolók elemzésének csapdái" című írását, amelyben igyekszik felhívni arra a figyelmet, hogy a szakszervezet által közzétett számok alkalmatlanok a konszern-telephelyek bárminemű összehasonlítására.

Időközben egy friss ábrával szemléltetjük, mit tud a magyar járműgyártás a hozzáadott érték tekintetében:Kapcsolódó cikkünk2019.01.30Előkerült egy ábra a magyarok kizsákmányolásáról - magyarázkodhat az AudiA legelső kritika szerint az AHFSZ-tanulmány nyilvános adatokból dolgozik, anélkül, hogy figyelembe venné az egyes Volkswagen csoporthoz tartozó leányvállalatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés