FONTOS Újabb mélypont: sosem volt ilyen gyenge a forint!
Üzlet

Klímás szolgáltatással erősít az Elmű-ÉMÁSZ

Portfolio/MTI
Épületgépészeti, hűtési, fűtési megoldásokat támogató termékekkel, szolgáltatásokkal egészül ki az Elmű-ÉMÁSZ által nyújtott megoldások sora a Klima és Hűtéchnológia Tervező, Szerelő és Kereskedelmi Kft. megszerzésével.
Amint arról beszámoltunk, a Budapesti Elektromos Művek Nyrt. kizárólagos tulajdonában lévő Elmű-ÉMÁSZ Solutions Kft. leányvállalat január 28-án üzletrész adásvételi szerződést kötött a Klima és Hűtéchnológia Tervező, Szerelő és Kereskedelmi Kft.-ben fennálló valamennyi, azaz a törzstőke 100%-át kitevő törzsbetétekhez igazodó üzletrészek megvételéről.

Az infrastruktúraszolgáltatásokat biztosító, 3 millió forintos jegyzett tőkéjű Elmű-ÉMÁSZ Solutions Kft. az Elmű-ÉMÁSZ csoport tagvállalata, amelyet 2018 augusztusában alapítottak. A társaság honlapja szerint arra vállalkozik, hogy bármilyen jellegű energetikai, hálózati, világítási és megújuló energia témában komplex megoldást nyújtson ügyfelei számára a felméréstől a kivitelezésig.

A mostani ügylet Koncz László, a Elmű-ÉMÁSZ kereskedelemért felelős igazgatósági tagja szerint jelentős fejleményt jelent a társaság életében, miután lehetővé teszi új termékek, szolgáltatások kínálatba vételét.

A Klíma Kft. megvásárlásával nagyon fontos lépést teszünk új stratégiánk megvalósítása érdekében, hiszen a Klíma Kft. amellett hogy sikeres múlttal és komoly referenciákkal, tapasztalt, szakmailag elismert munkatársakkal rendelkezik a magyarországi épületgépészeti és megújuló energiahasznosítási piacon, jelentős piaci részesedéssel bír a klímaberendezések nagy- és kiskereskedelmi piacán is. A sikeres tranzakciózárást követően társaságunk a már eddig is nyújtott integrált energetikai megoldásainak sorát épületgépészeti, hűtési, fűtési megoldásokat támogató termékekkel, szolgáltatásokkal egészíti ki, így ügyfeleink egyre több energiafelhasználással kapcsolatos igényét tudjuk már kiszolgálni egy kézből, biztos háttérrel és magas minőséggel

- fogalmazott.

A tranzakció lezárására a szükséges versenyhivatali jóváhagyást követően, várhatóan 2019. február végén kerül sor.
rezsiutalvány
kanada
tarlós-karácsony
Frankfurt Stock Exchange
kivánd190916
shutterstock_1077839366
A worker adjusts a control valve at the delayed coker unit of the Duna oil refinery operated by MOL  Photographer: Akos Stiller/Bloomberg via Getty Images
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
kanada