Előfizetői tartalom

Itt az újabb bizonyíték, a Tesla olyan dologra képes, mint senki más a világon

A Tesla beszámolójából kiderült, rekordszámú autót gyártott és értékesített a negyedik negyedévben, amely meghatározó szerepet játszott abban, hogy minden korábbinál nagyobb árbevételt realizált. Elon Musk cégének ráadásul ismét sikerült az, ami egyelőre senki másnak az iparágban, nyereségesen gyártott tisztán elektromos autókat. Az elért profit ugyanakkor elmaradt a piaci várakozásoktól és a Tesla pénzügyi igazgatója is bejelentette visszavonulását, így a cég árfolyama jelentősebb esést szenvedett el az amerikai tőzsdék zárását követő kereskedési szakaszban.

Portfolio-MAGE Járműipar 2019 A Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület 7. közös szakmai konferenciájának kiemelt témája lesz az elektromos autózás előretörése is. Kedvezményes jegyek korlátozott ideig még kaphatóak: Információ és jelentkezés A Tesla árbevétele meghaladta a 7,2 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés