Előfizetői tartalom

Jelentett a legnagyobb amerikai vállalat

Portfolio
Teljesítette az elemzői várakozásokat a negyedik negyedévben a Microsoft, a befektetők mégsem fogadták kitörő lelkesedéssel a gyorsjelentést, az árfolyam 2 százalékos mínuszban áll a nyitás előtti kereskedésben. Az elbizonytalanodást az okozhatta, hogy az Azure cloud platform bevételeiben lassulás látszik az egy évvel ezelőtti dinamikához képest: már "csak" közel 80 százalékkal nőtt a fontos üzletág bevétele.

A negyedév fontosabb bevételi számai: 32,47 milliárd dolláros bevétellel zárta a Microsoft a negyedik negyedévet, ami 12 százalékkal magasabb az előző év azonos időszaki értékénél és megfelelt az elemzői várakozásoknak, a konszenzus szerint ugyanis 32,5 milliárd dollárra számítottak a piacok a vállalati Office bevételei 11 százalékkal nőttek, a fogyasztói Office bevételei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés