Előfizetői tartalom

Olcsóbb lehet az iPhone

Portfolio
Csökkentek az iPhone eladásából származó bevételek az Apple-nél a legutóbbi negyedévben, ezért a cég kész arra, hogy változtatásokat eszközöljön - írja a Mashable. Az óriásvállalat vezérigazgatója, Tim Cook a Reutersnek elmondta, hogy csökkenteni fogja az iPhone árát azokban az országokban, ahol a helyi deviza gyengélkedése miatt még drágább lett a telefon.

Januárba lépve az egyes piacainkon a makrogazdasági környezet romlását érzékeltük, ezért úgy döntöttünk, hogy arányosítjuk a tavalyi helyi árakhoz az iPhone-ok árát, hogy segítsük az értékesítéseket ezekben a régiókban - nyilatkozta Tim Cook. Az egyes országok között jelentős árkülönbségek vannak, az az iPhone, amit az Egyesült Államokban 1349 dollárért lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés