Olyannal próbálkozik az Ikea, amivel még soha eddig
Üzlet

Olyannal próbálkozik az Ikea, amivel még soha eddig

Portfolio
A hagyományos üzleti modelljével szakítva az Ikea elindítja bútorbérlési üzletágát: az új irányt a svájciak próbálhatják ki először, várhatóan már ebben a hónapban - írja a Financial Times.
A cég közlése szerint Svájcban vezetik be először a bútorbérlési lehetőséget, amely többféle bútortípus esetében is igénybe vehető lesz majd. Az Inter Ikea vezetője, Torbjorn Loof az új szolgáltatással kapcsolatban elmondta, hogy ha a lízing időszak lejár, az így használt bútorokat a cég felújítja, ezt követően pedig eladja, így meg tudják hosszabbítani a bútorok élettartamát.

Az Ikeának nem ez az első dobása, amellyel megújítaná az eddigi szolgáltatásait, a cég már több újítást is bevezetett, hogy elmozduljon a csak értékesítésre épülő modelltől. Az egyik ilyen újítás volt, hogy az Ikea több nagyváros központjában is kisebb üzleteket nyitott (eddig a stratégia inkább a külvárosi nagyáruházakra épült). Most pedig az elmondások alapján a bútorok lízingelésével próbálkoznak, első körben a vállalati ügyfelek számára nyújtott bérlési lehetőséggel az íróasztalokra és irodai székekre vonatkozóan. Loof szerint a konyhai bútorok lehetnek a következő állomás a lízingben.

Az Ikea tervei között szerepel tovább az is,hogy külön alkatrészboltokat nyisson, így a vásárlók a bútorokhoz szükséges csavarokat és egyéb alkatrészeket az áruházaktól különálló boltokban is meg tudják majd venni.Címlapkép: AFP/Jonathan Nackstrand
bika wall street index tőzsde
jean cloude juncker
mol olajipar
huawei mobiltelefon
víz water
vonat train máv
e-cigi vape
LONDON, UNITED KINGDOM - 2019/09/04: British Prime Minister Boris Johnson is seen leaving No 10 Downing Street to attend his first Prime Minister's Questions at the House of Commons. Later today the MPs will debate bill that could block no-deal Brexit. ()
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
bika wall street index tőzsde