Előfizetői tartalom

Nemzetközi terjeszkedés előtt a Concorde

Egyre több az olyan vagyonos ügyfél Magyarországon, aki már nem csak szolgáltatók között, de földrajzi értelemben is diverzifikálná megtakarításait, ők viszont az egyre magasabb belépési küszöbök és költségek miatt kiszorulnak a nagy külföldi szolgáltatóktól. Emiatt indít befektetési szolgáltatási tevékenységet Írországban a Concorde. Régely Károllyal, a Concorde Értékpapír Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk az ír operációról.

Honnan jött az ötlet egy külföldi operáció kiépítésére? Ügyféligény, válasz a versenytársak ajánlataira vagy valami más? Régóta érzékelhető az ügyfelek oldaláról megfogalmazódó igény a földrajzi diverzifikáció irányába. Ahogy nő a megtakarítások mértéke Magyarországon, úgy a vagyonos lakosság körében első lépésként a befektetési szolgáltatók közötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés