Előfizetői tartalom

Alaptőkét emel a SET Group

Portfolio
A SET Group pénteki tájékoztatása szerint a cég igazgatósági tagja magánszemélyként és a J.G. Sunflower Kft. február 8-án apportszerződést kötött a társasággal, amelynek keretében a felek nem pénzbeli vagyoni hozzájárulás címén a SET Group rendelkezésére bocsátják a céggel szemben fennálló 268,3 millió forintos követelésüket, míg a SET Group az apportszerződés keretében zártkörű alaptőkeemelést hajt végre.

A SET Group pénteken bejelentette, hogy a társaság igazgatóságának tagja, Koletics Péter magánszemélyként eljárva, továbbá a J.G. Sunflower Kft. 2019. február 8-án apportszerződést kötöttek a céggel, amelyben a felek megállapodtak, hogy nem pénzbeli vagyoni hozzájárulás címén a társaság rendelkezésére bocsátják a SET Grouppal szemben fennálló 268 305 805 forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés