Előfizetői tartalom

Scheer Sándor megveszi a McDonald's magyar operációját

Portfolio
A McDonald's Corporation üzletrész-adásvételi szerződést írt alá Scheer Sándor vállalkozóval. A megállapodás értelmében a McDonald's a magyarországi vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándorra ruházza át, aki a jövőben partnerként fejleszti és üzemelteti a piacon működő McDonald's éttermeket. A magyarországi üzlet további működtetéséhez és növekedéséhez szükséges tőkét Scheer Sándor fogja biztosítani.

A tranzakció várhatóan 2019 első negyedévében zárul majd le - áll a McDonald's közleményében. Az üzletvitel napi szintű irányítását a továbbiakban is Horváth Ágnes, a McDonald's Magyarország ügyvezető igazgatója végzi majd.Scheer SándorvezérigazgatóMarket Építő Zrt.Scheer Sándor 1996-ban alapította meg a Market Építő Zrt.-t, azóta a cég első számú embere. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés