Előfizetői tartalom

Felminősítették Magyarországot - Mi lesz most a forinttal és a magyar részvényekkel?

Pénteken a Standard & Poor's felminősítette Magyarországot, így a hitelminősítőnél már két fokozattal a bóvli kategória felett, befektetésre ajánlott fokozatban van Magyarország. Megnéztük, hogy a korábbi felminősítéseknek milyen hatása volt a magyar eszközök árára, a bejelentések után hogyan változott a magyar részvények és a forint árfolyama, és ezek alapján mire számíthatunk most.

2015. március 20., Standard & Poor'sAz elmúlt évek felminősítéseinek sora 2015 tavaszán kezdődött, akkor először az S&P lépett, ami nem volt nagy meglepetés, a piaci szereplők többsége számított rá, mivel a 3 nagy hitelminősítő közül csak az S&P ment a befektetésre ajánlottól 2 kategóriával lejjebb, a 2015-ös lépéssel az S&P gyakorlatilag beérte a Fitch és a Moody's...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés