Előfizetői tartalom

Itt az 59 új autó, amire az Orbán-kormány most milliókat ad

Portfolio
Eltelt egy hét azóta, hogy Orbán Viktor bejelentette: a családtámogatási program részeként a legalább három gyermeket nevelő családok számára elindul az autóvásárlási program. A Portfolio már hétfőn jelentkezett első listájával, amely azokat a modelleket tartalmazta, amelyek után igénybe vehető a legfeljebb 2,5 millió forintos támogatás. Olvasóinknak köszönhetően azonban tovább bővült a lista, ezért a teljesebb kép érdekében bemutatjuk a teljes választékot.

Olvasóink küldik olvasóinknak. Így is összefoglalhatjuk a lentebb közölt táblázatot, ugyanis az elmúlt napokban számtalan levelet, Facebook-üzenetet és hozzászólást kaptunk a legalább hétüléses, Magyarországon elérhető új autókkal kapcsolatban. Az értékes kiegészítéseknek köszönhetően a kezdeti 50 családi autót tartalmazó körüli lista 59-re bővült és ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés