Előfizetői tartalom

Hogyan alakulhatnak a viszonyok a Corvinuson? Már folynak az előkészületek

Portfolio
Ahogy az a múlt hétfői, Palkovics Lászlóval készült interjúnkban is elhangzott, Maecenas Universitatis Corvini néven hoz létre alapítványt a kormány a Corvinus Egyetem fenntartására, február 12-én benyújtották az Országgyűléshez a szükséges törvénymódosításokat. A jogszabályi, financiális háttér megteremtésén túl a Corvinus átalakításának előkészítése belülről is zajlik, az egyetem oktatóinak, hallgatóinak bevonásával és intenzív közreműködésével.

A Budapesti Corvinus Egyetem átalakítási folyamatának egyik legfontosabb elemeként az intézmény vezetése úgy döntött, hogy létrehoz egy projektszervezetet, amelyben az oktatók, kutatók, az adminisztrációban foglalkoztatott dolgozók és a hallgatók részvételével készülnek fel az átalakulásra. Emellett egy "Corvinus 2030" elnevezésű műhelybeszélgetés-sorozat is elindult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés