Előfizetői tartalom

Nagy útkeresésben az autóipar - Magyarország nyertesként kerülhet ki

Zsótér Márton, KPMG
Az autógyárak elektromos autókkal terveznek, a fogyasztók viszont hibrideket vennének. Egyelőre nem egyértelmű a fejlődés iránya az autóiparban, ezért a gyártók szigetszerű tendenciák mentén haladnak előre. Az viszont biztos, hogy nagy átrendeződések időszaka várható - derül ki a KPMG Globális Autóipari Vezetői Felmérésének legfrissebb jelentéséből.

Nem csak technológiai akadályok lassítják az elektromos autózás terjedését, de az országok a saját nyersanyag érdekeik mentén különböző irányú szabályozások felé mozdulnak, miközben a fogyasztók igényei lassabban változnak a vártnál. Az viszont biztos, hogy a többféle hajtáslánc párhuzamos létezésére kell felkészülni.Az autóipari vezetők összesített véleménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés