Előfizetői tartalom

Idén kezdődhet a kereskedés a FuturAqua kriptovalutájával

Portfolio
A FuturAqua Watereum néven tavaly hozta létre az ethereum ERC20 blockchain-alapú tokenjét, amelyből összesen tízmilliárd darab került generálásra. A tokenek értékesítése tavaly megkezdődött, a teljes mennyiség 20 százaléka került érékesítésre, a menedzsment döntése szerint idén is hasonló mennyiség kerül majd eladásra, míg egy egységnyi Watereum felhasználásával a vonatkozó feltételek mellett 1 liter ivóvíz vásárolható a FuturAqua-tól. A cég szerint a tokenekkel a kereskedés lehetőség szerint még idén meg fog kezdődni.
A FuturAqua tavaly a víz világpiaci kereskedelmének megteremtéséhez kapcsolódva létrehozta a Watereum elnevezésű ethereum ERC20 blockchain-alapú tokenjét. amelyből összesen 10 000 000 000 darab került generálásra. A 2018-as évben a tokenek értékesítése megkezdődött, a teljes mennyiség 20 százaléka került értékesítésre. A cég menedzsmentjének döntése értelmében...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái