Előfizetői tartalom

Fizetős elektromos töltő rendszerre válthat az E.On

MTI
Év végéig kidolgozzák azt a rendszert, amely az E.On közterületi elektromos töltőit az otthoni töltési lehetőséggel kombinálja - közölte Jamniczky Zsolt, az E.On Hungária igazgatósági tagja kedden, Székesfehérváron, ahol újabb öt, közterületi autótöltőt adtak át. Az ügyfeleknek csomagban kínálnák a szolgáltatást például kedvezményes tarifákkal, hűségakciókkal, a kombinált szolgáltatás elindításához azonban a jogszabályi és a tarifális háttér kialakítása, valamint a műszaki tartalom kidolgozása szükséges.

Az utcai töltők jelenleg ingyenesek, mert nincs meg a jogszabályi háttere a különböző szolgáltatók által telepített töltőkön vételezett áram elszámolásának, ahogy például a mobiltársaságok közötti roamingdíjaknál létezik. A társaság jelenleg száznál kevesebb közterületi töltővel rendelkezik, de év végéig több mint száz gyorstöltőt telepítenek az ország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés