Előfizetői tartalom

Továbbra is venni kell a Duna House részvényeit a Concorde szerint

Portfolio
A Duna House a tegnapi piaczárás után publikálta a negyedik negyedéves számait, a cég kétszámjegyű árbevételnövekedésről számolt be, míg a menedzsment a 2019-es évre vonatkozó, optimista várakozásai mellett a társaság 250 forintos osztalék kifizetését javasolja majd a tavalyi üzleti év után. A Concorde elemzője mai gyorskommentárjában kedvezően ítélte meg a társaság negyedik negyedévét, az elemzőház vételre ajánlja a Duna House részvényeit, míg a társaság célárfolyama egyelőre felülvizsgálat alatt áll a Concorde-nál.

A szerdai piaczárás után tette közzé legfrissebb számait a Duna House, a társaság árbevétele 68 százalékkal nőtt a negyedik negyedévben, míg a profit egyszámjegyű növekedést produkált. Mindemellett a menedzsment is optimista a társaság kilátásaival kapcsolatban, míg a Duna House részvényenként 250 forintos osztalék kifizetését javasolja a 2018-as üzleti év után. A...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái