Előfizetői tartalom

Itt a brókercégek friss rangsora!

Portfolio
Csökkenő forgalom és oldalazó BUX-index jellemezte a magyar tőzsdét februárban - derül ki a BÉT legfrissebb forgalmi statisztikáiból. A blue chipek közül a Richter jelentősebbet esett, a kisebb papírok közül pedig az AutoWallis volt izgalmas, ami közel 20 százalékot drágult az elmúlt hónapban. A brókercégek forgalmi rangsorát a Wood vezeti, alig lemaradva követi a Concorde, amellyel az elmúlt hónapokban fej-fej mellett haladtak.

Mérsékelt, 1,3 százalékos csökkenéssel zárta a februárt a BUX index, amivel alulteljesítő volt a hazai tőzsde a nyugat-európai részvénypiacokhoz képest, a vezető nyugat-európai indexek ugyanis 5-7 százalékos emelkedéseket könyvelt el februárban. A nemzetközi hangulat kifejezetten jó volt az elmúlt hónapban, a kereskedelmi háborúval kapcsolatos feszültségek enyhültek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés