Előfizetői tartalom

Te sem kaptál családi pótlékot? Itt a válasz, miért

Portfolio
Több olvasónk jelezte, hogy nem kapta még meg a ma várt családi pótlékot, pedig az átutalás a hivatalos tájékoztató szerint március 1-jén várható. A Magyar Államkincstár azonban egyértelmű tájékoztatást adott lapunknak: ez teljesen normális, az átutalások ma megtörténtek, a számlákon a jóváírás várhatóan a következő banki munkanapon történik meg.

Arról mit tudtok, hogy nem kaptak ma a családok családi pótlékot, pedig kellett volna? Több csoportban is olvastam, de hírt nem látok sehol- írta egyik olvasónk. A félreértést az okozza, hogy a MÁK honlapján elérhető hirdetményben március 1-je szerepel az utalás napjaként, ezért a nyugdíjak legutóbbi késése miatt most sokan gondolhatták, hogy ezúttal a családi pótlékoknál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés