Előfizetői tartalom

Az évszázad veresége: megsemmisítette a Realt az Ajax

Portfolio
Fontos mérkőzéseket játszottak tegnap a Bajnokok Ligájában, a tét a legjobb nyolc közé jutás volt, a visszavágókon az első meccsek alapján a Real Madrid és a Tottenham Hotspur volt a favorit, utóbbi simán tovább is ment, a spanyol csapat viszont - spanyol lapok szerint - az évszázad vereségét szenvedte el, és kiesett. Az Ajax és a Dortmund tőzsdén jegyzett cég, előbbi árfolyama 10 százalékot ugrott a továbbjutásra, utóbbié tovább esik.

Könnyed játékkal, látványos gólokkal döngölte földbe tegnap a Bajnokok Ligájában az Ajax a címvédő Real Madridot. Az első mérkőzésen Amsterdamban 2:1-re nyertek a spanyolok, így szinte már papírforma volt a Real továbbjutása, az Ajax azonban atomfocival zúzta össze a madridiakat, és fölényes, 4:1-es győzelmet aratott a Bernabeuban. A befektetők is reagáltak az Ajax továbbjutására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés