Előfizetői tartalom

Szabadlábra került a Renault korábbi vezére

MTI
Több mint száz nap vizsgálati fogság után óvadék ellenében szabadlábra került szerdán Carlos Ghosn, a Renault korábbi elnök-vezérigazgatója, akit pénzügyi visszaélésekkel vádolnak Japánban. A tokiói bíróság döntése szerint Ghosn egymilliárd jen (mintegy 2,5 milliárd forintos) óvadék ellenében távozhatott a börtönből, amelyet követően Ghosn szigorú háziőrizetbe kerül, és számítógépet is csupán az ügyvédje irodájában használhat majd.

A tokiói bíróság kedden hozott döntésének értelmében Ghosnnak egymilliárd jen (mintegy 2,5 milliárd forint) óvadékot kellett letennie. Az ügyészség fellebbezett ugyan a szabadlábra helyezés ellen, de a bíróság elutasította a kérelmet. Ghosn vállalta, hogy Tokióban marad, útlevelét átadta ügyvédjeinek és beleegyezett abba, hogy szigorú ellenőrzés alatt tartsák. Így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés