Előfizetői tartalom

A cserearány már eldőlt - Az új Opusszal folytatódhat a növekedési sztori

A Konzum és az Opus közgyűlésein korábban támogató döntés született a két társaság közötti fúzió elindításáról. Ez a hónapokig tartó folyamat érkezett most el egy nagyon fontos állomásához. A Budapesti Értéktőzsdén ugyanis közzétették a közös átalakulási tervet, amely kapcsán többek között a cserearány meghatározásáról, az új Opus várható méreteiről és a jövőbeli tervekről is beszélgettünk Fekete Péterrel, a Konzum vezérigazgató-helyettesével.

Portfolio: Tavaly októberben kiderült, megkezdik azokat az előkészítő munkálatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a Konzum egyesülhessen az Opusszal. Ennek a folyamatnak újabb fontos állomásához érkeztünk, közzétették ugyanis a közös átalakulási tervet, amelyből többek között kiderülnek az összeolvadás okai, racionalitása, illetve az, hogy miért az Opus marad a Budapesti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés