Előfizetői tartalom

Egyre nagyobbra dagad a Huawei-botrány - Hogy érinti a hazai mobilcégeket?

Az európai távközlési vállalatok nagy részéhez hasonlóan mindhárom nagy hazai telkó, a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone is alkalmaz kínai eszközöket a távközlési hálózatában, és bár kiemelten figyelik a kínai távközlési eszközgyártókat ért, kémkedéssel, kiberbiztonsággal kapcsolatos vádakról szóló híreket, nincsen szó a kínai cégek kizárásáról az eszközbeszerzéseikből, derül ki a három távközlési nagyvállalatnak feltett kérdéseinkre érkezett válaszokból.

A szövegben normál betűtípussal a vállalatoktól kapott válaszok, dőlttel szedve a három társaság/anyacégeik Huaweivel kapcsolatos hírei találhatók.Magyar TelekomA vállalat a válaszában kiemelte, hogy a kínai cégek technológiai megoldásai világszínvonalúak, emiatt széleskörben elterjedtek szinte minden európai operátor hálózatában. A Magyar Telekom ZTE hálózati komponenseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés