Előfizetői tartalom

Hogyan másold a sikeres befektetőket? - Videó

Portfolio
A tőzsdei befektetések rendkívül gyümölcsözőek tudnak lenni, ám az amúgy nem túl komplikált elméletet átültetni a gyakorlatba nem könnyű. Az aktívan kereskedő magánszemélyek többsége veszteséget termel. A hosszú távú befektetések terén a többség a pár hónapot már irtózatosan hosszúnak érzi, és nem igazán megy az években, évtizedekben gondolkodás.

A nehézségeket látva, többen a sikeres befektetőket szeretnék másolni, ami elsőre akár jó gondolatnak is tűnhet. Honnan tudsz ehhez információt szerezni, és működhet-e a módszer a gyakorlatban. A videóból megtudod a választ. Amennyiben érdekel a befektetések világa, és szeretnél belecsapni a hosszú távú tőzsdei vagyonépítésbe, vagy éppen aktívabb szemléletben üzletelnél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés