Előfizetői tartalom

Számok bizonyítják: már jobban megéri az elektromos autó, mint a benzines

Portfolio
Az elektromos autózás térhódítása megállíthatatlan, bár eddig sokakat visszatartott az elektromos autók magas ára, a Quartz beszámolója azonban kiemeli, hogy az elektromos autók ára immár az amerikai gépjárműárak mediánja alá csökkent, míg a new yorki önkormányzat autóflotta-kezelője által közzétett adatokból kiderül, hogy az elektromos autók bizonyos esetekben már a vételárat és minden egyéb más költséget figyelembe véve valóban versenyképes alternatívát jelentenek a hagyományos, benzines járművekkel szemben.

Az elektromos autók ára historikusan meghaladta a velük összehasonlítható benzines járművek árait, azonban ez már egyre kevésbé igaz, az olyan elektromos autók megjelenésével, mint a 33 145 dolláros Kia Soul, a 36 620 dolláros GM Bolt vagy a 35 000 dollárba kerülő Tesla Model 3, a magasra értékelt elektromos autók ára az amerikai gépjárműárak mediánja alá csökkent. Az...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái