Magyarországon egyedülálló e-töltőt telepített a Mol
Üzlet

Magyarországon egyedülálló e-töltőt telepített a Mol

Portfolio
Ultragyors elektromos töltővel szerelte fel budapesti, Nagyszőlős utcai töltőállomását a Mol. A társaság ígérete szerint az itthon egyedülálló töltési teljesítményű eszközt hamarosan továbbiak követik Magyarországon és a régióban.
A vállalat 2012 óta bővíti villámtöltő hálózatát, a legújabb ultragyors töltővel a Mol nyolc budapesti töltőállomásán találhatók elektromos töltők, amelyek száma a következő hónapokban további hárommal bővül majd - jelentette be Tóth-Fekete Róbert, a Mol-csoport e-mobilitási területének vezetője az átadó alkalmával.

A Nagyszőlős utcai berendezés már arra a trendre rezonál, mely szerint az autógyártók egyre nagyobb hatótávot megtenni képes elektromos autókat dobnak a piacra. Az ultragyors töltő 2*75 kW-os kapacitása révén 150 kilométerre növelheti az akkumulátor hatótávolságát és egy időben két autót is képes 30 perc alatt feltölteni.

Magyarországon egyedülálló e-töltőt telepített a Mol
A társaság az e-üzemanyag piacán is meghatározó magyarországi és régiós szerepre tör. 2030-as hosszú távú stratégiájába illeszkedik a NEXT-E projekthez való csatlakozás is, amelynek részeként az elmúlt év végéig összesen 18 villámtöltőt telepített a vállalat a régió hat országában. 2019 végére ez a szám eléri a 100-at, így teljesülhet a 2020 végére kitűzött cél, és létrejön egy 252 tagú elektromos töltőhálózat a cseh határtól a Fekete- és az Adriai-tengerig. A töltőkből 141 kap helyet a Mol-csoport töltőállomásain Mol Plugee márkanév alatt. A Mol 2018 nyarán vezette be a Mol Plugee márkanevet Magyarországon az emobilitási szolgáltatásaira, amelyet idén régiós szintre is kiterjeszt, első körben Horvátországban, Románia, majd pedig a többi térségbéli országban.

Címlapi és belső kép: Mol
online bolt_shutter
orvosi kamara0921
palkovicslászló0921
shutterstock_1100688464_rugalmas
brexit0115
bitcoin automata shutter
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
online bolt_shutter