Előfizetői tartalom

Dohányipari tendert nyert a 4iG

Portfolio
A 4iG és a Sauviter Zrt. közösen fejleszti, illetve működteti a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit (ND) Zrt. hazai Dohánytermék Azonosító Kibocsátó Informatikai Rendszerét, a DAKIR-t. Az illegális dohánykereskedelem visszaszorítását célzó, valós idejű nyomkövetésre alkalmas informatikai szolgáltatások megvalósítására, illetve 5 éves üzemeltetésére és karbantartására kiírt pályázat becsült értéke nettó 4 milliárd forint volt.

Fontos tendert nyert el a 4iGA 4iG és konzorciumi partnere a Sauviter Zrt. nyílt közbeszerzési eljárás eredményeként köthet szerződést a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-vel, a hazai Dohánytermék Azonosító Kibocsátó Informatikai Rendszer (DAKIR) megvalósítására és teljes körű működtetésére. A nyertes konzorcium a cigaretta és vágott dohány termékek valós idejű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés