Előfizetői tartalom

Forradalmasítaná a használtautó vásárlását a Set Group

Portfolio
A Set Group egy saját fejlesztésű, mobilapplikációt is magában foglaló, blokklánc alapú szolgáltatással célozza meg a használtautó piacot. Az EtiCar nevű rendszer az érintett autóval történt mindennapi eseményeket automatikusan gyűjti be, majd ezeket az információkat egy blokklánc technológiával hitelesített adatbázisba titkosítva rögzíti. Ez az adatbázis bárki számára akkor válik elérhetővé, ha a felhasználó ahhoz hozzáférést enged.

A felhasználónak lehetősége van bármilyen kiegészítő adatok felvitelére, például egy kötelező szerviz elvégzését igazoló dokumentum rögzítésére - áll a cég közleményében. A jelenlegi piacon a hasonló szolgáltatások csupán a hozzáférhető, közhiteles adatok rendszerbe foglalásával próbálnak támpontot adni a gépkocsit eladni vagy vásárolni kívánó embereknek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés