Előfizetői tartalom

Esett ma Amerika, az arany és az olaj is

Portfolio
Sorozatban a negyedik egymást követő kereskedési napon maradt inverz az amerikai hozamgörbe, azaz a 3 hónapos papír hozama magasabb, mint a 10 éves kötvényé, ez pedig ma is borzolta a befektetők kedélyeit a tengerentúlon. Ennek nyomán a vezető amerikai részvényindexek jókora mínuszban is jártak, de zárásra kicsit szépítettek, míg az arany és az olaj is veszített értékéből.

Két napnyi emelkedés után ma nagyjából fél százalékkal estek a vezető amerikai részvényindexek, ráadásul a nap során jókora mínuszt is mutattak az indexek. A legnagyobb csökkenést a technológia-túlsúlyos Nasdaq produkálta (0,6%), míg a legkisebbet a Dow Jones (0,13%). Az S&P500 fél százalékos eséssel zárta a napot.A Dow 30 komponense közül az utóbbi napokban megtépázott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés