Előfizetői tartalom

Kitálal a Renault botrányos volt vezére

Portfolio
Kész elmondani az igazságot a Nissan és a Renault botrányba keveredett exvezére, Carlos Ghosn - állítja Twitter-posztjában. A vezérigazgató, akit korábban kirúgtak a Renault és a Nissan vezetői pozíciójából is és letartóztattak, április 11-én tart egy sajtótájékoztatót, ahol állítása szerint elárulja az igazságot a közelmúltbeli eseményekről.

Carlos Ghosn csak ebben a hónapban regisztrált a Twitterre és ez az eddigi egyetlen posztja. A neve mellett ott van a kis kék jelzés, ami azt mutatja, hogy a Twitter ellenőrizte a regisztrációt és nem hamis. I'm getting ready to tell the truth about what's happening. Press conference on Thursday, April 11.— Carlos Ghosn カルロス・ゴーン (@carlosghosn) April 3, 2019 ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés