Előfizetői tartalom

Sötét kilátások: tényleg megrendül Európa?

Sötét jövőt vázolt fel a 2019-es londoni UNLEASH konferencián a világ egyik vezető közgazdásza, Dr. Daniel Thorniley. A legégetőbb problémák közt említette a nyugdíjkérdést, az elszegényedést, az alulképzettséget, és kitért arra is, az, ami most a Brexit kapcsán zajlik Angliában, tulajdonképpen egy átlagos, világméretű tendencia.

Sötéten látja a következő éveket a világ egyik vezető közgazdásza, Dr. Daniel Thorniley. A szakember a londoni UNLEASH konferencián, vagyis Európa legnagyobb HR tech rendezvényén beszélt az általa legégetőbbeknek vélt problémákról. Úgy véli, az egyik legnagyobb gond a globális produktivitás stagnálása és csökkenése.A robotok jelenthetnék a megoldást?Dr. Daniel Thorniley...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés