Előfizetői tartalom

Elárulta a Transferwise, mire készülnek Magyarországon

Bővíti budapesti irodáját és ráfekszik a terjeszkedésre a Transferwise, a nemzetközi pénzküldésen kívül viszont más iparágba egyelőre még nem kóstolnak bele - árulta el Barna Balázs, a Transferwise európai expanzióért felelős vezetője. A szakember elárulta azt is, hogy ha változnak is a tarifáik, hosszú távú céljuk, hogy minél közelebb legyen a nemzetközi pénzküldés díja a nullához, illetve úgy gondolja, a PSD2-nek köszönhetően számos hagyományos pénzintézet integrálja majd a szolgáltatásukat.

Financial IT and Disruptive Technologies 2019 Barna Balázs is szerepel majd a Portfolio Financial IT and Disruptive Technologies konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Portfolio: Most költözött át egy sokkal nagyobb irodába a TransferWise budapesti érdekeltsége és úgy hírlik, a személyzetet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés