Előfizetői tartalom

Békét kötött nagy ellenségével az Apple

Portfolio
Megállapodott az Apple és a Qualcomm a szabadalmi vitájukban, aminek eredményeként az Apple jogdíjat fizet majd a Qualcommnak és egyben egy beszállítói szerződést is kötöttek, így a jövőben vitapartnere láthatja el chipekkel az iPhone-okat. A Qualcomm árfolyama 14 százalékot szárnyalt a hírre, az Apple 1 százalékot emelkedett.

Az Apple és a Qualcom közös nyilatkozata szerint megállapodás született a szabadalmi vitákban, amivel minden peres ügyüket lezárják, szerte a világban. A megegyezés szerint az Apple jogdíjat fizet majd a Qualcommak. Egy hatéves licenc megállapodást kötöttek, amit opcionálisan további 2 évvel toldhatnak meg, valamint egy többéves beszállítói szerződést is kapott a Qualcomm...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés