Előfizetői tartalom

Bemutatóterem nyílt Budapesten, ahol Teslákat lehet kipróbálni és megvásárolni

Túlzás lenne azt mondani, hogy Magyarország nem szerepel a Tesla térképén, hiszen hazánkban már több Superchargert is üzembe helyezett a vállalat, ahol az elektromos autósoknak lehetőségük van a villámtöltésre útjuk során. Hivatalos Tesla Store, vagy éppen szerviz viszont nem nyílt még hazánkban, pedig érezhetően egyre több magyar vásárló érdeklődik a Teslák iránt. Ezeket mérlegelve és látva döntött úgy a járműfinanszírozással foglalkozó Universal Leasing Kft., hogy saját beruházása keretében bemutatótermet nyit ma Budapesten, ahol az érdeklődők kipróbálhatják és meg is vásárolhatják a gyártó összes modelljét. Az esemény kapcsán Ajlik Csabával, a vállalat ügyvezető igazgatójával beszélgettünk többek között kockázatokról, tervekről és az értékesítés folyamatáról.
Miben különbözik az önök szalonja egy hivatalos Tesla Store-tól? A szolgáltatások színvonalában semmilyen különbség nem lesz egy hivatalos Tesla értékesítési ponthoz képest, a különbséget az árazás jelenti majd. A többletszolgáltatásokat (szállítmányozás, dokumentáció, stb.) nyilván áraznunk kell. Mivel a Tesla transzparensen közöl árakat, a mi áraink is teljesen...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái