Előfizetői tartalom

Felfüggesztette az orosz olaj átvételét a Mol

Portfolio
A Mol folyamatosan vizsgálja a Barátság kőolajvezetéken érkező nyersanyag minőségét, és nem engedi, hogy a nem szabványszerű kőolaj beérkezzen Magyarországra - reagált a vállalat megkeresésünkre. Bár a beérkező nyersanyag eddig megfelelt a minőségi elvárásoknak, ennek ellenére átmenetileg felfüggesztettük a kőolaj átvételét; a hazai finomítóba nem kerülhet szennyezett nyersolaj - tették hozzá.

Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 A magyarországi energiaellátás legégetőbb kérdéseiről a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 című, június 4-i konferenciáján bővebben is szó lesz. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés A hazai olajtársaság tájékoztatása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés