Előfizetői tartalom

Fenntarthatatlan az állami egészségügyi rendszer, de lehet rá egy megoldás

A hazai egészségügyi helyzet állapotára adott reakcióként egyre inkább felértékelődik a "company care" fogalma. A helyzetet nehezíti, hogy év elején megszűnt Magyarországon a munkáltató által fizetett egészség- és más kockázati biztosításoknak a minimálbér 30%-áig járó adókedvezménye. Többek között ennek a biztosítási piacra gyakorolt hatásáról kérdeztük az amerikai MetLife biztosítótársaság magyarországi leányvállalatának vezérigazgatóját, Zolnay Juditot, akivel a munkaerőpiaci helyzetről és a szektor előtt álló kihívásokról is beszélgettünk.

Portfolio HR Revolution 2019 Zolnay Judit, az amerikai MetLife biztosítótársaság magyarországi leányvállalatának vezérigazgatója is előad május 23-án, a Portfolio HR Revolution 2019 konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés Magyarországon egészségkárosodás - baleset vagy betegség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés