Előfizetői tartalom

Azt hiszed, hogy befellegzett a kábeltévéknek? - Itt van néhány tipp, amire fogadhatsz

Portfolio
Netflix, Amazon Prime, HBO Go - egyre több saját tartalmat gyártó videós streaming szolgáltatásból választhatnak azok, akik unják a kábel televíziók kínálatát. Még azért nem terjedtek el olyan széles körben a streaming szolgáltatók, mint a kábeltelvízió, de az, hogy több mint 4 milliárd ember internetezik a világon, hatalmas potenciált rejt. A kérdés, hogy a befektetőknek milyen lehetőségei vannak, ha a szektor sikereiből szeretnének profitálni - erről beszélt ma reggel Török Lajos, az Equilor vezető elemzője és Varga Zoltán senior elemző.

Jelenleg valamivel 1 milliárd feletti kábeltévé-felhasználó van a világon, míg internetezőből több mint 4 milliárd. Ez nagy lehetőséget jelent a streaming szolgáltatóknak, hiszen az internet sokkal jobban elérhető és sokkal nagyobb a felhasználói bázisa, így egyszer a streaming akár nagyobb piac is lehet, mint a kábeltelevízió. Olyan embereket is el lehet érni az interneten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés