Előfizetői tartalom

Nagyot nőtt a Graphisoft Park bevétele

Portfolio
A szerdai piaczárás után tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a Graphisoft Park, a társaság bevétele kétszámjegyű ütemben nőtt, ami új negyedéves bevételi rekordot jelentett, míg a profit is szépen bővült az első negyedévben. A menedzsment a korábbi várakozásait fenntartva közel 13 százalékkal magasabb bevételt, és közel 6 százalékkal magasabb profitot vár az idei év folyamán.

Bővült a kihasználtság A Graphisoft Parkban a kihasználtság 2018. elején gyakorlatilag közel teljes volt, 2018. második negyedévében a South Park épületegyüttes első két blokkjának átadásához kapcsolódó költözések nyomán az ideiglenesen igénybevett irodák átmeneti üresedése csökkentette 3 százalékponttal a kihasználtságot. 2018. harmadik negyedévére a déli területen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés