Előfizetői tartalom

A Magyar Telekom 25,2 forintos osztalékot fizet

Portfolio
A Magyar Telekom bejelentette, hogy a társaság a saját részvényeire eső osztalékot felosztja az osztalékra jogosult részvényesek között, a Magyar Telekom esetében ezért az egy részvényre ténylegesen jutó bruttó osztalék mértéke 25,21 forint. A részvényenként 25,21 forintos osztalékkal számolva 5,5 százalékos osztalékhozam adódik.

A Magyar Telekom április 9-i közgyűlése törzsrészvényenként 25 forint osztalék kifizetéséről döntött, a határozat alapján a társaság a saját részvénynek minősülő részvényekre eső osztalékot felosztja az osztalékra jogosult részvényesek között. A társaság tulajdonában lévő "A" sorozatú törzsrészvények száma 8 836 348 darab. Ennek megfelelően az egy részvényre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés