Előfizetői tartalom

Hogy halad a bankok felkészülése a PSD2-re? - Open Banking workshop

Portfolio
A bankokban már gőzerővel készülnek az azonnali fizetési rendszer július elsejei startjára, miközben már közzé kellett tenni a PSD2-es interfészeket is, és a június 26-ai tömeges ügyfélátvilágítás is informatikai támogatást kíván. A banki és biztosítói menedzsmentek közben a felgyorsuló világ kihívásaira is felkészítenék a szervezetüket, de egyáltalán nem könnyű feladat agilitásra nevelni a piramisszerűen felépített monstrumokat. Május 28-án rendezzük meg idén a Pénzügyi IT és a Banking Technology konferenciánk továbbgondolásából megszületett iparági vezető rendezvényünket, a Financial IT and Disruptive Technologies 2019 konferenciánkat, ahol mindezen témákról kiemelten lesz szó. Konferenciaajánlók következik.
Regisztráció, a konferencia programja, áttekintése itt érhető el! Financial IT and Disruptive Technologies 2019 INFÓJELENTKEZÉS Open Banking és PSD2 témában nem sajtónyilvános workshopot rendezünk az MNB szakmai támogatásával. A bankok és más piaci érdeklődők egyenesen a PSD2-es szabályozás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái