Előfizetői tartalom

Rekordot döntöttek a magyarok szelektív hulladékgyűjtésben

Portfolio
Az elmúlt évek stagnáló eredményeit követően az idén várhatóan eléri majd a rekordnak számító 23%-ot az újrapapír alapanyagnak számító tejes- és gyümölcsleves kartondobozok visszagyűjtési aránya. Ez ugyanakkor továbbra is érdemben elmarad az uniós átlagtól, hiszen az EU tagállamaiban ennek átlagos értéke már 48% - közölte az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ), amely szerint a cél az, hogy 2025-re 30%-ra növekedjen a hulladékfajta visszagyűjtése.

Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 A fenntarthatósági szempont erősödésével, így a hulladékalapú energiatermelés hazai lehetőségeivel a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 című, június 4-i konferenciája is foglalkozik majd. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés