Üzlet

Tartásra ajánlja a Graphisoft Park részvényeit a Wood

Portfolio
A szerdai piaczárás után tette közzé első negyedéves beszámolóját a Graphisoft Park, amelyet mai elemzésében a társaságot követő Wood értékelt. A cég elemzői tartásra ajánlják a Graphisoft Park részvényeit 3734 forintos célár mellett, ami 6,1 százalékkal magasabb a részvény szerdai záróárával összehasonlítva.
  • A társaság első negyedéves számaival kapcsolatban a Wood elemzői kiemelték, hogy a bérbeadható terület 82 000 négyzetméter volt Graphisoft Park esetében, amelynek kihasználtsága 95 százalékról 96 százalékra nőtt az első negyedévben. A fejlesztési telkek 2019. első negyedév végi értéke 5,6 millió euróval csökkent a 2018 év végi értékhez képest, melynek túlnyomó része a szennyező Fővárosi Gázművek (jelenlegi nevén NKM Közműszolgáltató Zrt.) által elvégzendő kármentesítés további elhúzódásának következménye, emiatt az északi fejlesztési területeken a beruházások megkezdésének későbbre tolódása valószínűsíthető.
  • Az elemzőház kiemeli, hogy a Graphisoft Park esetében a valós nettó eszközérték minimális növekedés után 191 millió euróra emelkedett az első negyedévben, az egy részvényre jutó valós nettó eszközérték pedig 19 euróra emelkedett.
  • A menedzsment az idei évre vonatkozó 4,7 millió eurós adózott eredmény várakozásival kapcsolatban a Wood elemzői kiemelik, hogy ebből a működésből származó operatív eredményre (FFO) vonatkozóan 11,8 millió eurós érték adódik, a Wood elemzői szerint a jelenlegi részvényárfolyam alapján mindez 10,7 FFO-hozamot jelent.
  • A Wood 3734 forintos célárfolyam mellett továbbra is tartásra ajánlja a Graphisoft Park részvényeit, az elemzőház célára 6,1 százalékkal magasabb, mint a részvény szerdai záróára.
  • A Graphisoft Park részvényei 2,3 százalékkal kerültek ma feljebb, míg a társaság részvényei idén 3,2 százalékkal kerültek feljebb.
Tartásra ajánlja a Graphisoft Park részvényeit a Wood
nyse tőzsde usa részvény
koronavírus
koronavírus vírus labor
koronavírus coronavirus virus
bkv_busz
hodorkovszkij
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Esti szeminárium
Ne engedd, hogy az infláció megegye megtakarításod! Ismerd meg, a tőzsdei befektetés erejét.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
nyse tőzsde usa részvény