Előfizetői tartalom

Együttműködésre lépett az OTT-One és a Nemzetközi Oktatási Központ

Portfolio
Együttműködési megállapodást írt alá az OTT-One az Országos Rendőr-főkapitányság felügyelete alatt álló Nemzetközi Oktatási Központtal. A partnerség keretében az OTT-One a NOK közreműködésével szervezett képzések keretében nyújt szakmai támogatást, amelyek fókuszában a kiberbűnözés, illetve a jelenség elleni hatékony fellépés lehetőségei állnak. Az együttműködés célja, hogy a vállalat blockchain területen szerzett tapasztalataival, illetve gyakorlati ismereteivel hozzájáruljon a hazai és a nemzetközi rendészeti oktatásban résztvevők közbiztonsági kihívásokra való felkészítéséhez.

Az OTT-One és a Nemzetközi Oktatási Központ között létrejött együttműködési megállapodás értelmében a tőzsdei társaság szakmai tapasztalatait, illetve szaktudását felhasználva támogatja a NOK közreműködésével szervezett képzéseket. A képzések központi témája a jelenkor egyik legújabb közbiztonságot érintő kihívása, a kiberbűnözés, amely területen az OTT-One...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés