Előfizetői tartalom

Nagy tervei vannak a magyar piacra lépő svéd geotermikus energia cégnek

Portfolio
A svéd Climeon megújulóenergia-technológia gyártó vállalat első magyarországi megrendelése keretében geotermikus áramtermelő berendezést szállít a Baseload Capital Hungary számára. A most bejelentett pilot projekt a Baseload Capital számára ugródeszkaként szolgálhat az egész régióban. A társaság stratégiai lépésként tekint a beruházásra, amelynek segítségével a régióban geotermikus áramtermelő erőművek portfólióját építenék fel, amelyek megújuló alapon termelt zsinórárammal látják majd el a fogyasztókat Alexander Helling vezérigazgató szerint.

Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 A megújuló energiaforrások hazai helyzetéről, a befektetési lehetőségekről, valamint az egyebek mellett a szabályozásban és kötelező átvételi árban várható változásokról a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 című, június 4-i konferenciáján bővebben is szó lesz. Még nem késő jelentkezni! ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés