Előfizetői tartalom

Nagy tervei vannak a magyar piacra lépő svéd geotermikus energia cégnek

Portfolio
A svéd Climeon megújulóenergia-technológia gyártó vállalat első magyarországi megrendelése keretében geotermikus áramtermelő berendezést szállít a Baseload Capital Hungary számára. A most bejelentett pilot projekt a Baseload Capital számára ugródeszkaként szolgálhat az egész régióban. A társaság stratégiai lépésként tekint a beruházásra, amelynek segítségével a régióban geotermikus áramtermelő erőművek portfólióját építenék fel, amelyek megújuló alapon termelt zsinórárammal látják majd el a fogyasztókat Alexander Helling vezérigazgató szerint.

A megújuló energiaforrások hazai helyzetéről, a befektetési lehetőségekről, valamint az egyebek mellett a szabályozásban és kötelező átvételi árban várható változásokról a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 című, június 4-i konferenciáján bővebben is szó lesz. Még nem késő jelentkezni! Clean Energy & Disruptive Trends...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái